JADRANKA PONOVO OPLELA PO SRBIMA: Puni ste MRŽNJE, sve ste sredili u životu, pa se bavite mnome
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPevačici Jadranki Barjaktarović ugašen je profil na Instagramu, posle brojnih prijava za širenje mržnje, koje su pristigle nakon skandala u čijem centru se našla kada je na jednom veselju u Crnog Gori uvredila osećanja brojnih Srba, pevajući stihove "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Pevačica je odmah otvorila novi profil, i na njemu se više puta oglasila i iznela svoje viđenje neprijatne situacija u kojoj se našla.

 

Ona se još jednom oglasila na svom Instagram profilu, i istakla da ima mnogo mržnje među ljudima.

"Mnogo mržnje ima među vama! Svakom se desi u životu da pogreši, a vi ste kao bezgrešni?! Da se razumemo, nije mi bila namera nikog da uvredim i ponizim, volim obe zemlje, volim moju Crnu Goru, volim i Srbiju. Ne znam zašto ste se svi našli uvređenima, pa sam ja za vas trenutno najveći neprijatelj?! Sve ste u životu sredili, pa se bavite mnome", napisala je pevačica i dodala da ju je ponela atmosfera na kontramitingu pristalica Mila Đukanovića:

"Rekla sam da sam pogrešila, da nikakvu lošu nameru nisam imala, atmosfera me je ponela, pevala sam onako kako su ljudi u publici pevali sa mnom. Žao mi je što je cela ova situacija kod vas izazvala ovoliki bes i mržnju, ne znam odakle u ljudima ovoliko mržnje?! Ja nisam zla, niti sam imala zlu nameru. Dobro se zna da pevači idu svuda po svetu, da pevaju za novac i da često poneseni atmosferom urade ili otpevaju nešto što kasnije može loše da se protumači. Meni je zaista žao zbog cele situacije. Ja nisam ničija, ja ne pevam nikome, ja pevam samo za narod.".

izvor:srbijadanas.com
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: