JAO! NOVAK NAPRAVIO VELIKI KIKS: Propust na dodeli "Zlatne lopte", Đoković se izvinjavao! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UNovak Đoković je napravio propust na dodeli "Zlatne lopte", ali se izvinio fudbalerki zbog toga.

Srpski teniser Novak Đoković igraće ove nedelje na mastersu u Parizu, a posetu glavnom gradu Francuske iskoristio je da na licu mesta pogleda finale Svetskog prvestva u ragbiju sa Ritom Orom, ali i da ode na dodelu "Zlatne lopte". Ne samo da je Đoković bio gost "Frans fudbala" na dodeli nagrada gde ga poznati Jutjuber nije čak ni prepoznao, nego je uz sve to najbolji teniser svih vremena imao i poseban zadatak na ceremoniji.

Organizatori su odlučili da Novak Đoković izađe na binu sa koje je imao čast da dodeli "Zlatnu loptu" najboljoj fudbalerki sveta, što je na kraju u konkurenciji Sem Ker (Čelsi) i Salme Paraluelo (Barselona), bila druga igračica Barse - Aitana Bonmati. Ipak, tom prilikom je Đoković napravio jedan kiks koji nije prošao nezapaženo.

https://twitter.com/i/status/1719098968573936061

O čemu se radi? Đoković je održao simpatičan govor i pročitao ime Aitane Bonmati, međutim izgleda da protokol nije bio dobro uvežban. Kada se najbolja fudbalerka sveta popela na binu, Đoković joj je čestitao i sklonio se u stranu, a potom je ona stala za govornicu. Propust je bio u tome što je Novak Đoković zaboravio da joj preda "Zlatnu loptu", što je naknadno učinio jedan od organizatora. Možda je i na njima greška jer nisu na vreme "otvorili" kutiju u kojoj je bila poznata nagrada, niti opomenuli Noleta da treba da je preda.

Uz osmeh, Aitana Bonmati je ipak dobila "Zlatnu loptu" i potom održala dirljiv govor, uz želju da skrene pažnju na probleme u fudbalu za žene, a kada se sve završilo - Novak Đoković joj je prišao i izvinio joj se od srca. Videlo se da mu nije bilo prijatno pošto je došlo do zabune, ali čini se da mu Bonmati nije zamerila.

 

Izvor: mondo.rs

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: