JEDAN DETALJ ODAO KAVČANE Bojanić renovirao vilu i sakrio tijelo Rileta Kapetana (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UU vili Željka Bojanića, navodnog pripadnika kavačkog klana, gdje je kako tvrdi turska policija mučen i ubijen Rista Mijanović, renovirana je neposredno prije dolaska policije jer je postajala sumnja da je upravo policija došla do jezivih fotografija!

Kako prenose turski mediji, Radoje Živković bio je organizator kidnapovanja i mučenja Rista Mijanović, zvanog Rile Kapetan, koji je važio za pripadnika škaljarskog klana, piše Blic.

FOTO: MUP TURSKE, DRUŠTVENE MREŽE/RINGIER

FOTO: MUP TURSKE, DRUŠTVENE MREŽE/RINGIER

Živković je kao potvrdu da je Rile mučen tražio njegove fotografije, a slike je dobijao preko Skaj aplikacije.

– Bojanić je nakon saznanja da su slike završile u rukama policije, detaljno renovirao podrum i baštu svoje vile kako bi zakamuflirao ubistvo – prenose mediji i dodaju da je tijelo preseljeno na nepoznato mjesto.

Ostavili veš mašinu

Mediji su prenijeli i da je vila potpuno renovirana u avgustu 2021. godine, te da su na taj način uklonjeni svi tragovi brutalnog ubistva.

Kako navode turski mediji, kavčani su Rileta Kapetana mučili i ubili u vešernici i sauni u vili, a nakon zločina kompletno su renovirali ove prostorije. Međutim, istražitelji su upoređivali prostorije sa slika iz Živkovićevog telefona sa prostorijama vile i ustanovili da se radi o istim prostorijama. Tako se na jednoj slici iza vezanog Rileta vidi veš mašina, koja je ostala i poslije renoviranja.

FOTO: MUP TURSKE/MUP

FOTO: MUP TURSKE/MUP

Nestanak Rileta Kapetana je u septembru prije dvije godine prijavio njegov advokat i od tada se tragalo za njim.

Hapšenjem kavčana u Turskoj otkriveno je da je on 11. septembra 2020. namamljen u restoran u Istanbulu, gdje je otet i “fijat doblom” odvezen u Bojanićevu vilu.

Bojanić je uhapšen 6. novembra 2022. godine i tada je policija prekopavala njegovu vilu u potrazi za tijelom, ali nisu pronašli posmrtne ostatke.

Izvori navode da su jezive fotografije mučenog Rileta bile ključne u rješavanju ovog slučaja.

FOTO: MUP TURSKE/MUP

FOTO: MUP TURSKE/MUP

O Risti Mijanoviću nedavno je govorio i Srđan Lalić, svjedok-saradnik protiv klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, koji je takođe radio za kavački klan.

Lalić je na jednom od suđenja otkrio da su kavčani kidnapovali i ubili Rileta Kapetana.

Podsjetimo, Mijanović se od septembra 2020. godine vodi kao nestao, a sumnja se da je ubijen i zakopan na imanju Željka Bojanića u Istanbulu.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: