Jedan u 200 milijuna: Rodila identične trojke začete prirodnim putem
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Šanse za rođenje identičnih trojki začetih na prirodan način su jedan od 200 milijuna. Ova žena jedna je od rijetkih žena koja je pobijedila te šanse i rodila identične sinove.

 

 

Jedna majka pobijedila je šansu od jedne u 200 milijuna mogućnosti da rodi identične trojke začete na prirodan način te je tako udvostručila svoju obitelj preko noći. Ova 26- godišnja majka iz Walesa u Ujedinjenom Kraljevstvu nije mogla vjerovati kada je saznala da su njezini blizanci, zapravo trojke, prenosi Daily Mail.

 

Katie Craw i njezin partner Rob Ellis ostali su u šoku kada su na pregledu 12 tjedna njihove trudnoće saznali da zapravo imaju trojke. Inače trojke nisu identične jer nastaju iz dva jaja, a zatim jedno jaje kasnije razvije blizance, ali Katie je jedna od jako rijetkih žena, čije se jaje podijelio u tri dijela nakon oplodnje.

 

Katie i Rob već su imali jednog sina, Jacoba, koji sada ima pet godina, ali htjeli su još jednog brata ili sestru za njega. Srećom, nakon samo dva mjeseca pokušavanja, Katie je zatrudnjela, a njihova obitelj se počela pripremati za još jednog člana. 

 

“Kada smo došli na naš pregled, u samo pet sekundi smo saznali da imamo trojke. Odveli su nas u drugu sobu. Ja sam neprestano plakala, a Rob je bio bijel kao sir. Otkrili su nam koliko je to rijetko, ali da i dalje možemo imati sigurnu trudnoću”, ispričala je. Njezini sinovi, Joshua, Eddie i Tommy, prava su mala čuda rođena 9. veljače carskim rezom te su svi identični. Katie i Rob isprva su morali ostaviti bolničke oznake na njima, kako bi znali tko je tko. 

 

 

“Kada sam saznala da sam trudna s trojkama, prva pomisao mi je bila da ne možemo priuštiti veću kuću ni auto. Sve je to puno za prihvatiti. No moja baka mi je rekla da se sve događa s razlogom i ovo su karte koje mi je život podijelio. Sada kada su ovdje, toliko sam sretna. Jednostavno su predivni”, ispričala je Katie. 

 

Otkrila je kako je život s trojkama dosta težak, ali da je ostala oduševljena s dobrotom koju su joj njezini bližnji i susjedi dali. Njihovi susjedi čak su im ostavljali pelene, hranu i razne dječje potrepštine kako bi financijski pomogli ovom mladom paru. Za svoje trojke, Katie i Rob kažu kako su im zraka sunca u ovim teškim vremenima.

jutarnji.hr

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: