Jelena (48) izašla iz bolnice s negativnim nalazom na koronavirus pa preminula na klupi
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Policija u Moskvi istražuje slučaj smrti žene na klupi ispred zgrade u kojoj je stanovala, istog dana kada je otpuštena iz bolnice pošto je utvrđeno da je negativna na koronavirus.

Na snimku koje su zabilježile nadzorne kamere, a koji je objavila REN TV, vidi se kako se žena, koja je identifikovana kao Jelena Čuklova (48) previja od bolova na klupi, dok socijalni radnici i komšije pokušavaju da osiguraju pristup u zgradu.

"Dok je sjedila na klupi ispred ulaza, ženi je bilo sve lošije, pa su socijalni radnici pozvali hitnu pomoć. Hitna pomoć je stigla za 11 minuta, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt", saopštila je Zdravstvena služba Kancelarije gradonačelnika.

Žena je preminula u subotu, dan nakon što je hospitalizovana zbog sumnje da ima zapaljenje pluća, saopštila je zdravstvena služba.

Obdukcija je pokazala da je umrla od akutne srčane slabosti. Kako su naveli, žena je patila od kardiomiopatije, oboljenja srčanog mišića, koje može da prouzrokuje slabost srca.

Больную пневмонией женщину оставили умирать на лавочке у подъезда в Москве

москвичка #лавочка #пневмония БОЛЬНУЮ ПНЕВМОНИЕЙ МОСКВИЧКУ ОСТАВИЛИ УМИРАТЬ НА ЛАВОЧКЕ У ПОДЪЕЗДА Социальные работники в Москве оставили больную пневмонией ...

Izvor: ATVBL

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano