JELENA I MARKO SE OBRAČUNALI! Ona ga spustila pred svima i priznala EMOCIJE: Ovo si morao da kažeš zbog Lune, ali ja sam zaljubljena! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Tenzija u Beloj kući dostigla vrhunac!

Marko Miljković ustao je za crnim stolom kako bi se obračunao sa Jelenom Pešić, dok je Luna Đogani plakala u spavaćoj sobi, zbog otkrivanja da je zadrugarka njenom dečku posvetila pesmu ,,Nisam ni metar od tebe", budući da su potrčci u izolaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

 
Nemoj da radiš ove stvari, jer je Luna drugačija, ja sam ubeđen da ti nisi zaljubljena u mene, moraš da shvatiš kakva je Luna i da se odvojiš na neki način, ako me poštuješ. Tvoje pravo je da radiš šta hoćeš! Ne smatram da si uradila ništa loše - rekao je Marko.
Ja znam da to nije tvoje mišljenje i da si to morao da izgovoriš, znam da si sada ispoštovao Lunu, ja neću prestati da pevam pesme, ja sam zaljubljena i šta sad? Sama me je tražila, da li si je opomenuo? Jesi, izvinite, ali ti, Marko, meni je bitno da ja znam - odbrusila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Zadruga 3 - Obračun Jelene i Marka, dok Luna tuguje u u krevetu - 28.05.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od naboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako kop...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: