JOŠ JEDAN SILOVATELJ ĆE USKORO ŠETATI SLOBODNO?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Silovao žene držeći im nož na vratu, a zatim je od njih uzimao po 100 ili 200 dinara i bežao. 

Mnogi zločini počinjeni na teritoriji Srbije uznemirili su javnost. Neki od njih su toliko surovi da se i godinama, ali i decenijama kasnije sa jezom govori o njima, a akteri služe dugogodišnje robije ili su sami presudili sebi. U kategoriji Najjeziviji zločini u Srbiji podsećamo vas na neka monstruozna ubistva i silovanja koja su odnela ili upropastila nevine živote i zavila u crno mnoge porodice, ali i cela mesta u kojima su se desili. 

Srbiju je uznemirila priča o višestrukom silovatelju Igoru Miloševiću koji je odslužio zatvorsku kaznu od 15 godina, a na slobodu je pušten pre nedelju dana. Društvenim mrežama svakodnevno kruže fotografije s*ksualnog predatora, kako bi devojke i žene bile upozorene kako izgleda, a redovno se pojavljuju i informacije o tome gde se nalazi, jer luta Beogradom. 

Upravo zbog ovog slučaja koji je podigao našu zemlju na noge, želimo da podsetimo i na druga dela koja su uburkala domaću javnost. Na Sašu Megu su svi zaboravili, a priča o ovom čoveku doslovno ledi krv u žilama. On u ovom trenutku samo čeka kada će da izađe na slobodu.

Bivši pripadnik službe bezbednosti Vladimir Savić je u izjavi za Kurir upravo upozorio na ovo:

- Kao jedan od učesnika hapšenja Igora Miloševića, potom i Saše Mege još jednog višestrukog povratnika koji će uskoro izaći iz zatvora. Ja sam još u junu preko društvenih mreža upozoravao da će Milošević izaći i da je to lice koje nema stalnu adresu prebivališta - rekao je Savić.

Saša Mega (42) je osuđen na 20 godina zatvora u julu 2012. godine zbog četiri silovanja koja je počinio 2009. godine u Beogradu. On se teretio da se od 7. novembra do 21. decembra 2009. godine brutalno odnosio prema žrtvama i silovao ih držeći im nož na vratu, a zatim od njih uzimao po 100 ili 200 dinara i bežao. 

Poslednji put je uhapšen zbog sumnje da je silovao četiri žene i pokušao jednu. Optužen je da je seksualno zlostavljao dve devojke u Deligradskoj i Hercegovačkoj ulici kod stanice, ženu na Dorćolu i jednu na Novom Beogradu. Priznao je i da je 19. decembra u naselju Braće Jerković napao jednu devojku, ali da ga je u toj nameri osujetio prolaznik. Izjavio je da se kaje zbog svega što je učinio i zato što je naneo bol žrtvama, navodeći da mu se posle svega više ne živi. On je tvrdio da se u pritvoru samopovređivao više puta, kao i da je pokušao da se obesi, što će, kako je rekao i učiniti. Ali, Mega odbrojava do svoje slobode.

- Ja sam alkoholičar i narkoman. Na sve sam se navukao u zatvoru. Ne sećam se roditelja, ne znam gde mi je otac, majka mi je ubijena dok sam bio dete. Odrastao sam u domu u Zvečanskoj i hraniteljskoj porodici - izjavio je Mega nakon što je uhapšen u vozu na liniji Beograd-Pančevo. Tada je krenuo kod brata koji živi u Pančevu, a kod sebe je imao nož koji je koristio nad žrtvama.

Prvu žrtvu Mega je silovao kada je imao 17 godina. Upućen je u Kazneno-popravni dom u Kruševcu. Izašao je 1999. godine i ponovo je silovao. Potom je u 2004. godini na veoma grub i ponižavajući način silovao jednu ženu, za šta je osuđen na četiri godine. Zbog dobrog vladanja našao se na slobodi već 9. septembra 2009. Čim je izašao iz zatvora, odmah je ponovo počeo da siluje.

Saša Mega je nakon hapšenja krajem decembra 2009. rekao policajcima da je "nagon za silovanjem jači od njega!"

- Svaki put kad sam izlazio iz zatvora, napadao sam žene. Čim ih vidim, moram da ih silujem - kazao je inspektorima, a prenosi Informer.

Do novembra 2014. bio je u Zabeli, a onda je prebačen u zatvor u Padinskoj skeli, takozvani - "Alkatraz", mesto gde leže osuđenici za najteža krivična dela. 

Izvor: blic.rs
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: