JUŽNI VETAR DUVA SVE PRED SOBOM. ZADNJA EPIZODA NEDELJA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Dugo isčekivana serija Južni vetar jer pred završetkom. Sljedeća nedelja je zadnja klapa ove fantastične serije.  Serije koja je pomjerila sve granice, i zadala veliki zadatak balkanskoj sceni.

Ova serija se sastoji od 14. epizoda, gdje glume vrhunski glumci poput Miloša Bikovića,Miodraga Radonjića,Miloša Timotijevića... Nakon prvve sezone koja je bila itekako odlična druga sezona je ipak dala novu dimenziju.

Maraš izlazi iz zatvora pokušavajući da promjeni sebe i svoj dosadašnji način života , u tome nailazi na osuđivanje ostalih najprije Baće i Cara ,ali nailazi i na velike prepreke. Otvara plac polovnih automobila koji mu baš i ne ide.Car i Baća sa druge strane sa Bugarima i Crnogorcima zakuhava odnose.Maraš se tu vraća i pomaže Caru da se izvuče iz velikih problema u koje se uvalio.Bugari nastradaju od strane Maraševe i Carove ekipe.Crnogorci posmatrajući sa straane čekaju sljedeći korak Carove bande.

U nedelju u posljednjoj epizodi ćemo saznati da li će "Beogradom vladati Crnogorci ili Car".

 Ovaj scenario predstavlja rezultat moje potrebe da na poučan način prenesem mlađim generacijama sve ono što sam kao klinac doživeo i preživeo 90-ih godina na ulicama beogradskog naselja Mirijevo, okružen ekstremnim nasiljem i siromaštvom, u svetu bez heroja. (wiki) - istakao je Miloš Avramović redatelj i scenarista.

Nadamo se da Vas ipak "voza Južni vetar"

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari
Boris M. - апр 15, 2020, 9:39 по подне - Odgovori

Odlična serija ! Očekujemo nastavak :D :D

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano