Kadirov upozorio Zapad: Poželite zalogaj tuđe zemlje i ostaćete bez zuba
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-ULider Čečenije Ramzan Kadirov poručio je Zapadu da će "ostati bez zuba" ako poželi "zalogaj iz tuđe zemlje".

- Zapadni svijet očigledno još ne može da razumije jednu stvar. Današnja Rusija nije Gorbačovljeva Unija republika i nije Jeljcinova teritorija izgrađena na državnom udaru, deficitu i defoltu – napisao je Kadirov na Telegramu.

On istakao da je Rusija jaka i moćna, reorganizovana, nepopustljiva i da zapadni političari moraju da preispitaju ne strategiju raspada Ruske Federacije, već odnos prema saradnji sa zemljom koju je Zapad opljačkao i ponižavao u proteklih 20 godina.

Kadirov je naveo da Rusija umije da sklapa prijateljstva i da je najbolji prijatelj među svim zemljama svijeta onaj koji je pouzdan, pošten.

– Ali, kako je ispravno primjetio naš predsjednik Vladimir Putin, ako neko poželi zalogaj iz tuđe zemlje, ostaće bez zuba i do kraja života će jesti sažvakanu hranu koju mu komšija servira na kašičicu. Naučite da budete prijatelji sa Rusijom, vaši zubi će biti zdraviji – napisao je Kadirov.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: