KALUĐEROVIĆU ODUZET PIŠTOLJ, BIĆE JOŠ SASLUŠANJA! Policija se oglasila i o mogućnosti KRVNE osvete!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Policija je na saslušanju oduzela pištolj Nenu Kaluđeroviću zbog daljeg veštačenja.

Na saslušanju Cetinjanina Nenada Nena Kaluđerovića koje se desilo juče u Višem državnom tužilaštvu, policija mu je oduzela pištolj koji će biti predmet daljih veštačenja, pišu Vijesti. On je saslušan povodom masakra na Cetinju, u kojoj je Vuk Borilović usmrtio 10 osoba, a ranio 6, pre nego što je ubijen, a Kaluderović se u više navrata istican na glavni čovek koji je zaslužan za to.

Načelnik stanice kriminalističke policije za suzbijanje krvnih delikata u Centru bezbednosti Podgorica Srđan Korać izjavio je da se saslušavaju svedoci, kao i da će biti obavljen veći broj veštačenja u Kliničkom centru, prenose Tv Vijesti. Trenutno se čeka balistički nalaz.

"Uviđajni postupak je u toku, po nalogu tužioca biće sproveden veliki broj veštačenja", naveo je Korać.

Rekao je da je porodica Borilovića na sigurnom i da nadležni nemaju "informacije koje ukazuju da će biti krvne osvete". Korać je poručio da će biti preduzeti sve mere i radnje da ta porodica bude bezbedna, naglasivši da oni ne mogu biti odgovorni za počinjeni zločin.

"Očekujem da to razumeju svi građani Cetinja i porodice oštećenih. Svi razumemo njihovu tugu i bol, ali moramo biti razumni i svesni da oni nisu odgovorni za zločin", istakao je Korać.

(MONDO)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: