KAO DETE JE DROGIRAN OD DRUGOG MESECA ŽIVOTA! Jelena Đoković objavila najveće tajne glumca - šok ispovest




PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U



Jelena Đoković je potresena smrću glumca Metjua Perija, a iz njegove knjige izdvaja delove o detinjstvu.

Jelena Đoković je vrlo pažljivo pročitala memoare Metjua Perija, jednog od glavnih glumaca serije "Prijatelji", koji je preminuo u 56. godini.

On je nesrećno stradao u svojoj kući, u kadi, a - prema prvim izveštajima - kraj njega su pronađene tablete koje su možda izazvale smrt. Čitav svet je potresen, a Jelena je na svom Instagram nalogu objavila nekoliko stranica iz Perijeve knjige.

Podvučeni delovi su posvećeni detinjstvu glumca koji je odgajan prema problematičnim postulatima sedamdesetih godina prošlog veka. Pravu nevericu izaziva njegovo svedočanstvo da je već kao beba sa dva meseca dobijao barbiturate prema receptu lekara.

"Plakao sam kad sam se rodio, a onda nisam prestajao da plačem", piše Peri u knjizi. "Stalno sam imao grčeve, majka je bila u stresu, odvela me je kod doktora, opisuje glumac. Mogao je da  je, kako kaže, zamisli, dvadesetjednogodišnju mladu ženu kako drži bebu na kolenima, a doktor "rešava sve probleme jednom tabletom".

Kao dete razvedenih roditelja, putovao je od oca do majke i nazad avionom potpuno sam. 

"Svaka kuća u kojoj sam živeo imala je pogled, to mi je bilo najvažnije. Kada sam imao pet godina, poslali su me avionom iz Montreala u Kanadi, gde sam živeo sa majkom, do Los Anđelesa u Kaliforniji, gde sam išao u posetu ocu. Bio sam, kako je to tada nazivano, maloletnik bez pratnje. Bilo je normalno da šaljete decu samu avionima tada. To što deca lete sama bilo je posmatrano kao uzbudljiva avantura i onda sam shvatio da sam bio premlad da bih bio sam i to je bilo potpuno zastrašujuće (i s*anje). Ljudi, neka me neko od vas pokupi! Imao sam pet godina. Da li su svi ludi? Stotine hiljada dolara me je to koštalo na terapijama. Mogu li da dobijem taj novac nazad, molim vas?"

On je rekao da se osećao užasno neprijatno, da je pokušavao da dozove stjuardese, ali da su ga one, kada bi došle do njega, samo protrljale rukom po kosi.

"Nisam imao bilo koga ko bi mi rekao da je sve u OK, niko da me uveri u to. Moja stopala nisu ni dosezala do poda. Bio sam prestravljen da bih oborio sedište i spavao, pa sam samo ostao budan, čekao sledeće drmusanje aviona, pitajući se uvek iznova kako bi izgledao pad sa 35.000 stopa"

"To što nisam imao roditelja na letu je jedna od mnogih stvari koje su dovele do toga da se celog života osećam odbačen. Da sam im bio dovoljan, ne bi me ostaviti bez pratnje", otkrio je glumac. 

"Drogirali su ga kao bebu, drogirao se kao odrastao čovek", piše Jelena uz isečke iz Perijeve knjige koji su ispodvlačeni crvenom olovkom. "Detinjstvo... definiše naše odraslo doba. Njegovo detinjstvo bilo je... takvo da se osećao napušteno. On ne krivi svoje roditelje. Potrošio je milione na terapije kako bi razumeo stvari. Milione na programe detoksikacije... Nikada se nije osećao željeno. I nikada nije shvatio ko je on. Ova knjiga je definitivno vredna čitanja, govorim o njoj već mesecima", kaže Jelena.

"Mnogo mi ga je žao. Stvarno je radio najbolje što je mogao uz sav taj bol s kojim je rastao", zaključuje žena Novaka Đokovića.

 

Izvor: lepaisrecna.mondo.rs

 

 




Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: