Karan: Ne postoji kriminalac ili kriminalna grupa jači od policije
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UMinistar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan poručio je da nema tog kriminalca ili te kriminalne grupe koja je jača od policije.

Ubistvo u Bijeljini - Foto: RTRS

Ubistvo u BijeljiniFoto: RTRS

Karan je pohvalio rad Policijske uprave Bijeljina i saradnju policije i tužilaštva na veoma brzom i efikasnom rasvjetljavanju teškog ubistva policijskog inspektora Nenada Markovića, koje je ministar nazvao likvidacijom.

Karan je rekao da je praktično za dva sata policija identifikovala ubicu i trojicu pomagača i dodao da dokazi upućuju na to da su pomagači bili saizvršioci.

- Izgubili smo Nenada Markovića, on je primjer kako policija svojim životom štiti Ustav i bezbjednost građana - rekao je Karan poslije sastanka sa rukovodstvom Policijske uprave Bijeljina kojem je prisustvovao i direktor Policije Republike Srpske Siniša Kostrešević.

Karan je naveo da je 31 pripadnik MUP-a položio život od 1996. godine do danas pri obavljanju policijske dužnosti.

Policijski inspektor Nenad Marković, koji je ubijen na dužnosti u noći između 1. i 2. oktobra u centru Bijeljine, danas će biti sahranjen.

Osumnjičeni ubistvo čiji su inicijali N.K. (23) iz Brčkog je uhapšen, kao i trojica koja su osumnjičena da su bili njegovi pomagači u izvršenju krivičnog djela.

RTRS
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:
GR
GR