Kašičica ove namirnice svako jutro uklanja toksine iz organizma
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Na prvom mjestu redovna konzumacija meda ojačava vaš imunološki sistem, ali to je samo jedno od niza blagotvornih djelovanja ove namirnice

S blagodetima meda na zdravlje je većina upoznata, svako domaćinstvo ima makar jednu teglicu, ali šta postižete ako pratite instrukcije naših starijih i zaista uzimate jednu kašičicu svako jutro?

S obzirom na to da sve veći broj ljudi izbacuje bijeli šećer iz ishrane, popularnost meda je počela da raste.

Nutricionisti savjetuju da ga dodajete u ovsenu kašu, ali i u ostale zdrave specijalitete. Idealna je alternativa šećeru, a potpuno je prirodan.

Ako već niste odlučili da ga u tolikoj mjeri uvrstite u ishranu, onda bi svakako trebalo da razmislite o jednoj kašičici meda svakog dana - ova jednostavna rutina ima brojne benefite za naš organizam.

Na prvom mjestu redovna konzumacija meda ojačava vaš imunološki sistem, ali to je samo jedno od niza blagotvornih djelovanja ove namirnice.

Evo kako još med može uticati na naše zdravlje:

Med poboljšava cirkulaciju i jača snagu srca i poboljšava srčani ritam.

Uz to on poboljšava probavu i obnavljanje tkiva, a potpomaže i obnavljanje krvnih elemenata. Med ima antibakterijsko djelovanje, poboljšava otklanjanje toksičnih materija iz organizma, a djeluje i protiv stresa, prenosi Krstarica.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: