Katar sprema pustinju za pivopije
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UFestival će imati hranu i barove koji će prodavati alkohol od 10 ujutro do 3 ujutro sljedećeg danat

Organizatori Svjetskog fudbalskog prvenstva u Kataru planiraju "pustinjski festival" na kojem će navijači Engleske i Velsa moći piti alkohol do 17 sati dnevno.

Organizatori su angažovali promotere Glastonberija, Arkadiju da vode festival tokom turnira koji počinje 20. novembra.

"The Sun" tvrdi da će se festival, koji će biti poznat kao "Arcadia Spectacular", održati nedaleko od glavnog grada Katara, Dohe i da će moći primiti 15.000 obožavalaca svaki dan.

Uz obećavajuće "A-liste postava s globalne pozornice tehno i haus muzike", festival će imati hranu i barove koji će prodavati alkohol od 10 ujutro do 3 ujutro sljedećeg dana - što će navijačima omogućiti gledanje sve četiri dnevne utakmice u grupnoj fazi turnira.

Organizatori obećavaju da će festival ponuditi jednu od "najzanimljivijih predstava na svijetu", zajedno sa slavnim Glastonberi paukom koji bljuje vatru.

Biće postavljen između aerodroma u Dohi na jugu grada i baznog kampa engleske ekipe u hotelu "Souk Al-Wakrah", oko 20 minuta od glavnog grada.

(Sport Bible)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: