Kesić: Ko u braku "pregura" karantin položio je test
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Popularni TV voditelj i komičar Zoran Kesić, za Jutarnji program TVCG, kaže da je u potpunosti prihvatio novonastalu situaciju i da pokušava da nađe dobre strane. Čovjek, kada 24 sata sedmično bivstvuje sa porodicom, kaže Kesić, otkrije neke stvari, neke skrivene prostore, npr. gdje je moguće sakriti se od ostatka porodice.

Vjeruje i da ko u braku "pregura ovu situaciju" položio je test i dovijeka će ostati sa svojim partnerom, prenosi portal RTCG.

- Pravo da vam kažem prihvatio sam neminovnost cijelog ovog stanja u kojem se nalazimo, ne samo mi nego i cijeli svijet i pokušavam da nađem neke dobre stvari u tome. Dakle govorim o tome da je zadovoljstvo u malim stvarima, doručak, užina jedna, druga ili četvrta, pa večera i na kraju dana mogli bi možda neke grickalice ili krofne. Navikli smo se na ovu situaciju i na kraju mislim da možemo da kažemo da ako smo nju pregurali, da smo položili test i da ćemo dovijeka ostati sa svojim muževima i ženama - kaže Kesić.

U periodu korone dešava se, kaže Kesić, nešto paradoksalno, jer je, u uslovima zatvora, emisija "24 minuta" životnija nego ikada.

- Mi vidimo jedan vatromet života i ponosan sam u na našu ekipu u ovoj situaciji - rekao je on.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: