Klub potvrdio: Borussia Mönchengladbach ipak će imati "navijače" na tribinama
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Po uzoru na Bjeloruse, Borussia Mönchengladbach odlučila je ponuditi svojim navijačima te općenito fanovima nogometa u svijetu, mogućnost da budu dio njezinih utakmica dok traje pandemija koronavirusa. Po cijeni od svega 19 eura Borussia će izraditi kartonskog navijača s vašom slikom i staviti ga na tribinu.

"Domaće tribine jako se dobro popunjavaju. Već je smješteno više od 4500 te je naručeno još 12 tisuća. Pokrenuli smo stranicu i na engleskom zbog svih našim međunarodnih navijača", stoji na službenim stranicama društvenih mreža kluba iz Mönchengladbacha.

Iz Borussije naglašavaju da cilj za pokretanje ove akcije nije novac.

"Nećemo profitirati od ovog. Kada dobijemo rat i sve se vrati u normalu, svatko će svoj portret sa svojim likom moći ponijeti kući kao suvenir na ova vremena", rekao je glasnogovornik kluba Thomas Weinmann.

Podsjetimo, prvi su ovakvu stvar pokrenuli Bjelorusi, koji već dva mjeseca igraju nogomet bez ikakva problema.

Borussia Mönchengladbach trenutačno je četvrta momčad na prvenstvenoj ljestvici s 49 bodova, šest bodova manje od vodećeg Bayerna. Do kraja je preostalo odigrati još devet kola.

Bundesliga će sezonu nastaviti 16. maja i tako će postati prva europska liga koja nastavlja s natjecanjima prekinutima zbog pandemije koronavirusa, objavila je u četvrtak Njemačka nogometna liga (DFL).

Kartonski navijači Borussie Mönchengladbach 

Izvor: Gol.hr

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano