KO JE DEVOJKA ZORANA MARJANOVIĆA - Šokiraćete se kad čujete od kad su zajedno: Bili tajno, a otkrila ih jeziva TETOVAŽA
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UZorica Mitrović, sačekala je danas Zorana Marjanovića po izlasku iz pritvora, a par je zajedno od 2017. godine.

Zorica Mitrović, sačekala je danas Zorana Marjanovića ispred Centralnog zatvora, po izlasku iz pritvora. Ona je u vezi sa Zoranom još od 2017. godine, a bila je u njegovoj kući i kada ga je policija prvi put uhapsila, kada je burno reagovala zbog hapšenja.

Par se prvi put pojavio zajedno na izricanju presude.

"Nisam siguran da li su se zvanično venčali, ali svakako su u zajednici. Ne odvajaju se. Iako po Zoranovom izlasku na slobodu nisu želeli da ih ljudi sreću i vide zajedno, sada više ne kriju ljubav. Pojavljuju se u gradu, sede u restoranima i kafićima, druže se sa prijateljima", otkrio je izvor u junu 2021. godine.

Da se u Zoranovom životu pojavila nova žena prvi put se saznalo 15. septembra 2017. kada je uhapšen prvi put. Iako su se mnogi začudili što je Marjanović samo godinu dana od smrti žene uplovio u novu vezu, njima to nije smetalo. Dok je Zoran prvi put bio u pritvoru, u kom je proveo 10 meseci, postojale su čak i informacije da njih dvoje planiraju da se venčaju, kako bi ona mogla da ga posećuje. Međutim, to se nije dogodilo, krili su ga od očiju javnosti, pa se mislilo da nisu više zajedno.

"Zorica i Zoran čak imaju i iste tetovaže, ona na ruci, a on na vratu. Ta tetovaža, po objašnjenju Marjanovića, simbolizuje pobedu Svetog Đorđa nad zlom aždajom, što znači pobedu dobra nad zlom", tvrdi upućen izvor.

(Mondo)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: