KO NIJE SA NAMA, ON JE PROTIV NAS! Stigla oštra reakcija iz Kremlja koji ne prašta izdaju - Narod podržava VOĐSTVO!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ruski diplomata Boris Bondarev, koji je podneo ostavku na funkciju savetnika Rusije u Ujedinjenim nacijama, "nije više sa Rusijom već je protiv nje", naveo je portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Boris Bondarev, ruski diplomata koji je podneo ostavku na funkciju savetnika Rusije u Ujedinjenim nacijama", smatra se neprijateljem svoje države prema rečima portparola Kremlja, Dmitrija Peskova.

"On više nije sa nama nego je protiv nas", rekao je Peskov.

Bondarev je napisao pismo ostavke u kojem je naveo nekoliko razloga zbog kojih podnosi neopozivu ostavku. Kako on kaže, ostavku podnosi zbog "krvavih, besmislenih i apsolutno nepotrebnih borbi u Ukrajini". On je najviši ruski diplomata koji se povukao sa funkcije zbog rata.

"Kremlj nije upoznat sa tim pismom. Ako je on zaposlenik Ministarstva spoljnih poslova, onda je to pitanje za Ministarstvo spoljnih poslova. Ovde samo možemo da kažemo da gospodin Bondarev više nije sa nama nego je protiv nas", poručio je Peskov na konferenciji za medije, prenosi "CNN".

Dodao je i da je Bondarev imao poziciju sa koje je kritikovao akcije ruskog vođstva, a akcije ruskog vođstva podržava skoro cela nacija.

"To znači da je pomenuti gospodin govorio protiv opšteg mišljenja naše zemlje", izjavio je Peskov.

Bondarev je u diplomatiji više od dvadeset godina. U svom pismu ostavke kritikovao je ruskog predsednika Vladimira Putina rekavši da je njegov rat "ne samo zločin protiv ukrajinskog naroda, već možda i najozbiljniji zločin protiv ljudi u Rusiji".

 

 (MONDO)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano