Kolumbijska gamerka davala mački vodku, Twitch je suspendovao jer je pokazala grudi
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Alinity je suspendovana na streaming platformi Twitch nakon što je pokazala grudi tokom streama. To se navodno dogodilo sasvim slučajno, ali je ipak kažnjena.

Incident se dogodio dok je Kolumbijska pokušavala staviti jastuk ispod topa, a u jednom trenutku se na streamu vidjela njena lijeva dojka. Gledatelji su tražili da joj se zabrani korištenje Twitcha, a dobila je i brojne uvredljive komentare.

Alinity Flash on Twitch Stream *UNCENSORED*

Alinity Flash on Twitch Stream *UNCENSORED* Alinity Flash on Twitch Stream *UNCENSORED*,Alinity twitch,Alinity flash,Alinity nip slip,Twitch nip slip,Twitch ...

Tridesetdvogodišnja Alinity se oglasila na Twitteru nakon incidenta.

"Dobit ću suspenziju. Da! Naš naporan rad se isplatio, svaka čast ljudi", napisala je gamerka.

Ona tvrdi da se incident dogodio slučajno.

"Da sam to uradila namjerno, učinila bih da (grudi) izgledaju mnogo bolje. To osvjetljenje i ugao ih nisu dobro prikazali, nema šanse da je bilo namjerno. Ne volim grudnjake, ku*ke su najbolje. Volim svoje tijelo previše da bih dopustila da mišljenja ljudi utječu na to", dodala je Alinity.

Alinity Vodka Kisses Cat

Cats name is Milo

Platforma ju je kaznila suspenzijom do 24 sata, a ona je odgovorila da bi i ranije odustala da nije "dosadne pandemije".

"Praktično sam preklinjala Twitch da me banuje. Ispušimo džoint i uživajmo. Neću se više svađati", poručila je Alinity.

Ona je također nešto ranije kritikovana jer je davala mački vodku iz svojih usta i motala je u ukrasni papir, piše Russia Today.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: