Korak unazad u evoluciji.
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-USinoć je nastavljena grupna faza Freljord turnira u okviru grupne faze "Pjesme Vatre i Leda". Od 20:00 časova održan je showmatch između ekipa "Cement" iz Niša i "Kruševac 6" iz Kruševca. Imali smo priliku da gledamo odlične dvije partije u kojima smo imali tu privilegiju da gledamo 2 profesionalna igrača, svima nama poznata a to su Ryuzaki i ClOx. "Cementari" odnijeli pobjedu rezultatom 2:0, gdje su u prvoj partiji u čast imenu turnira igrali samo heroje koji po Loru potiču iz Freljorda a u drugom meču su igrali samo heroje iz Voida.

 

Međutim, ova partija nije bila vrhunac večeri jer us od 22:00 časa direktan meč za prolaz u knock out fazu igrali ekipe Eutilizers i Meridian. Upravo u ovoj partiji desio se taj korak unazad u evoluciji jer je dotični igrač Marko "Majmun" Savić odlučio da izvede smjeli poduhvat i igra sa profila koji nije njegov iako je to strogo zabranjeno pravilima turnira. Možda bi mu to i pošlo za rukom i možda bi i uspio da odnese svoju ekipu do pobjede da nije bio previše neobazriv i možemo slobodno reći glup i ostavio svoj Discord server prijavljen što su organizatori turnira saznali i na propisan načinj nagradili dragog nam Majmuna koji je na topu igrao heroja koji mu priliči, nezaustavljivog primata Wukonga.

Marko je nakon gejma dobio zasluženu nagradu u vidu banane a ekipe MFA I Meridian su automatski zaradile diskvalifikaciju sa turnira iako je MFA već ranije obezbjedio prolaz iz svoje grupe.

 

Pouka ove priče je da ne varate, ne pokušavate da prevarite ljude koji za vas prave ovakve turnire i događaje i daju vam šansu da se pokažete pored profi igrača jer se takve stvari olako saznaju i ubrzo bivate ekspozirani i dobijate ovo:

https://youtu.be/w26BiK6Baxo

 

Za sve vas ostale, večeras se turnir nastavlja, dodjite na kanal našeg drugara DzonsaTV i uživajte u sjajnim partijama i mnoštvu giveaway-ova.

https://trovo.live/dzonsaTV

Autor: Noctiis
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: