"Koronavirus nam je nanio više štete nego Higuain"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Argentinci ne praštaju. Navijači su nezadovoljni, donekle i imaju pravo jer takva fudbalska velesila već dugo nije osvojila trofej, a blizu toga su bili u više navrata u posljednje vrijeme. 

U Brazilu su 2014. godine igrali finale Svjetskog prvenstva, a Nijemci su ih savladali tek u produžetcima. Gotze je zabio jedini gol, a ostao je zapamćen veliki promašaj Gonzala Higuaina. 

Nakon toga, 2015. godine u finalu Copa Americe pobijedio ih je Čile nakon raspucavanja, za Argentinu su penal tada promašili Higuain i Banega.

2016. godine su se ponovno našli u finalu Copa Americe i ponovno ih je pobijedio Čile nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. 

Higuain je imao nekoliko promašenih prilika i u finalima Copa Americe, pa je na sebe navukao gnjev navijača Argentine, okarakterisan je kao glavni krivac što Messi još uvijek nije osvojio trofej sa reprezentacijom.

Nisu mu u Argentini oprostili, pa su ga tako svrstali u isti koš sa koronavirusom. Ipak, kažu da je koronavirus njima uspio naštetiti čak i više od Higuaina.

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: