Kosovo: 39 novozaraženih virusom korona
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Na Kosovu je u poslednja 24 sata registrovano još 39 slučajeva koronavirusa, dok je još dvadeset jedna osoba izlečena.

Institut za javno zdravlje u Prištini saopštio je večeras da je na KiM u poslednja 24 časa registrovano 39 novoobolelih od korona virusa, tako da je sada ukupan broj zaraženih 669

U laboratoriji Instituta danas je testirano 255 uzoraka, a Kovid-19 je dijagnostikovan kod 39 pacijenata, navodi se u saopštenju.

Registrovan je još jedan smrtni slučaj na Kosovu u poslednja 24 sata, što je bio ukupno 19. od početka pandemije, prenosi "Kosovo onlajn".

Iz Institututa za javno zdravlje navode da je danas izlečen 21 pacijent, pa je ukupan broj onih koji su se oporavili od zaraze porastao na 159.

Veliki broj potvrđenih slučajeva danas u Peći rezultat je prisustvovanja sahrani 6. aprila 2020. godine, uprkos merama zabrane masovnih okupljanja. Zbog ovog događaja je do sada dijagnostikovano 36 pozitivnih slučajeva COVID- 19.

Jedna osoba je danas preminula, u pitanju je 53-godišnji muškarac iz Prizrena. Pacijent je bio hospitalizovan u Infektivnoj klinici, i od 13. aprila bio je u teškom stanju i na intenzivnoj nezi.

Takođe, danas je izlečeno još 21, a broj ukupno izlečenih osoba do sada dostigao je 159.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano