KOŽA I LANCI: Gaga u jakni domaće dizajnerke! (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Lejdi Gaga ovih je dana imala zapažen intervju gde je bila ranjivija više nego ikad, ali nama je u oko zapalo to što je "Monster Queen" ovoga puta obukla jaknu domaće kreatorke Marte Miljanić, koja za naš portal otkriva kako je do saradnje došlo.

FOTO: Printscreen/ You Tube

Od Lejdi Gage uvek se očekuju samo najzanimljivije odevne kombinacije i njen tim uvek odabere samo najbolje komade odeće, a ovaj put izbor je pao baš na Martinu kožnu jaknicu.

- Već godinu dana izlažem u jednom šourumu u Los Anđelesu. Prema saznanjima koje imam, tim Lejdi Gage je došao baš tamo i između ostalog izabrali su i moj model, tačnije uzeli su kožnu jaknu sa lancima i bodljama - kaže Miljana i objašnjava nam da ni sama nije verovala da će pevačica ikad obući i pojaviti se baš u toj jakni.

- Nismo bili obavešteni u koju svrhu će jakna da im posluži, niti da li će biti za neko slikanje ili snimanje - objašnjava kreatorka.

Međutim, pre nekoliko dana desilo nešto neočekivano i do Marte je stigao jedan link na kome je mogla videti najavu za jedno Gagino gostovanje na jednoj od najgledanijih američkih televizija.

- Pre nekoliko dana je izašao kratak sažetak intervjua sa Lejdi Gagom za CBS News, a zatim i ceo intervju u kom je ona nosila komad koji sam dizajnirala zajedno u saradnji sa brendom iz LA Dulce Bestia - rekla nam je Marta Miljanić.

Marta takođe sarađuje i sa domaćim estradnim zvezdama, ali je imala i saradnje sa nekim novim holivudskim licima poput zvezde Nefliksa Loren Spid, zvezde Nikelodionove serije "Tandermenovi" Kire Kosarin, kao i pevačice grupe "Fith Harmony" Ali Bruk.

U video pogledajte kako izgleda Lejdi Gaga u jaknici naše Marte Miljanić.

 

Izvor: direktno.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: