KRAJ PANDEMIJE JE PRED NAMA?! Kako ubiti koronu za 40 sekundi
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Borba protiv virusa corone vodi se već mjesecima, a većina znanstvenika tvrdi da se svijet još nije susreo s nečim takvim, jer o tom virusu gotovo da nisu imali saznanja, sve dok ga nisu uspjeli izolirati i saznati o kojoj se vrsti infekcije radi i kakve posljedice ostavlja. ljudima. U isto vrijeme, cjepiva se rade u laboratorijima širom svijeta, kako bi se što prije otkrio lijek koji može okončati ovu pandemiju, koja je cijeli svijet podigla na koljena, ekonomski i zdravstveno.

Međutim, stručnjaci Novosibirskog državnog sveučilišta napravili su potpuno novo otkriće koje nije povezano s cjepivima. Naime, oni tvrde da su uspjeli razviti potpuno novi sustav za borbu protiv korone, jer su pomoću fotodinamičke terapije uspjeli uništiti virus! Sličan oblik terapije koristi se za liječenje nekih vrsta tumora, a oni su modificirali ovu metodu i uspjeli neutralizirati patogene obore 19. Takvo otkriće, ako ih prizna Svjetska zdravstvena organizacija, u potpunosti bi promijenilo način liječenja i liječenje korone u svijetu. postoji mogućnost da bi se ovom metodom zaustavilo širenje virusa.

Znanstvenici s ovog sveučilišta tvrde da “Koristeći val laserske energije male snage i zanemarive količine medicinskih fotosenzibilizatora, uspjeli smo ne samo neutralizirati suspenziju virusa SARS-CoV-2 fotodinamičkom metodom, nego i dokazati da su stanične kulture zaražene virusom SARS-CoV-2 , ovako nešto može uvelike pomoći liječnicima i stručnjacima širom svijeta, pa bi cjepivo moglo postati sekundarno rješenje.

 

 

Izvor: udruzenegradjana.com

 

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: