KRAJ POTRAGE Pronađena djevojčica (15), majka otkrila potresne detalje
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UDjevojčica G. S. (15) iz Sremske Kamenice pronađena je danas.

Kako je majka djevojčice potvrdila, ona je danas oko 16 časova poslala poruku svom bratu na Instagramu, što je policiji bilo dovoljno da uspije da je locira.

– Čim je upalila telefon, policija je uspjela da je locira i odmah su otišli po nju. Pronađena je u Beočinu – kaže njena majka i dodaje:

– Sve je u redu, ona je u dobrom stanju. Živa je, zdrava, samo je sebi kosu dugu koju je imala odsijekla do ramena. Sjedi, gleda u nas, plače, sliježe ramenima i na naše pitanje ‘zašto’ ona odgovara ‘ne znam’.

Loše ocjene razlog nestanka?

Uplašena, ali srećna, jer joj je dijete živo i zdravo, majka u razgovoru za naš portal kaže da njena kćerka odbija da priča, ali da je saznala šta bi mogao biti potencijalni razlog njenog nestanka, prenosi Blic.

– Saznala sam da bi iz četiri predmeta trebalo da ide na popravni, loše su joj ocjene. To pretpostavljamo da je bio razlog nestanka. Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, moraćemo tek da razgovaramo, jer ona zasad odbija da nam kaže bilo šta. Sve će se riješiti, samo je važno da je ona pronađena i da smo ponovo svi zajedno – zaključila je majka.
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: