Kreator "La casa de Papel" ima novu seriju
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kreator hit serije "La casa de Papel" Alex Pina ima novu hit seriju koja će zaludjeti svijet. Španski televizijski producent i scenarista nas u novoj uzbudljivoj seriji "White Lines" vodi na Ibizu.

Radi se o egzotičnoj krimi-priči koja je snimljena na Balearskim otocima, dominantno na Mallorci i Ibizi. Priča je o Alexu, DJ-u iz Mančestera, čiji leš biva pronađen u pustinji Tabernas dvadeset godina od prijave njegovog nestanka na Ibizi. Tabernas je inače jedina pustinja u Evropi, a locirana je na jugu Španije u provinciji Almerije.

Zoe Walker, Alexova sestra, dolazi na Ibizu u nastojanju da sazna šta se zapravo dogodilo sa njenim bratom. Istraga je vodi u svijet plesnih klubova i laži tamošnjeg svijeta, a u svojoj istrazi upoznat će se sa svime što nudi Ibiza, poznata po najvećem noćnom klubu na svijetu, razvratnom svijetu droge i seksualnih orgija.

Serija je dostupna na Netflixu od 15. maja, a avanturu Zoe Walker možete pratiti kroz deset jednosatnih epizoda.

 

WHITE LINES Official Trailer (2020) Laura Haddock, Netflix Series HD

WHITE LINES Official Trailer (2020) Laura Haddock, Netflix Series HD Subscribe to Rapid Trailer For All The Latest Movie Trailers! ▶ http://bit.ly/39CsLvK Li...

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: