Kristijan BEZ DLAKE na jeziku o JELENI KARLEUŠI: Uhvatili je sa obezbjeđenjem na gomili !?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Kristijan Golubović kaže da bi se ubio da je na mestu Jelene Karleuše! Bivši robijaš i budući učesnik "Zadruge 4" smatra da udata pevačica sebi nikako nije smela da dopusti aferu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom koja je mesecima punila naslovne strane.

Golubović je isprozivao i Jeleninog supruga Duška Tošića, a dotakao se i njenog prvog muža Bojana Karića, sa kojim je u braku bila svega tri meseca.

- Jelena Karleuša d*ka pi*du sa švalerom, a ima dve ćerke. Zamisli kako se te devojčice osećaju kada odu u školu i druga deca ih jure sa telefonima da im pokažu šta im je mama radila. Ja bih se ubio da mi se tako nešto dogodi! Presudio bih sebi kada bi se moja žena Ivana čepila i snimala telefonom, a ćerka Vera posle sve to gledala - počinje Kristijan priču za Informer i nastavlja:

- Karleuša se udala za onog papka, a vidi se da među njima nema ni gram ljubavi. Ne može Tošić njoj da parira, a ni onaj švaler-picopevac ne ide uz nju. Ali nije ona mogla tu mnogo da bira. Znala je da će onako pregažena samo tako nekog paćenika moći da ulovi. Pa setite se šta se desilo dok je bila u braku sa onim retardinjom Karićem. Navatali su je na gomili sa obezbeđenjem, izubijali je, isekli joj stvari i izbacili je iz kuće.

 

preuzeto:https://informer.rs/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: