"KRISTIJANE, JA SE NE PLAŠIM TEBE!" Mića je ovo imao da poruči Goluboviću! URLALI NA SAV GLAS! (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Lepi Mića i Kristijan Golubović imali su tokom popodneva svađu, a zatim su se raspravljali i ispred paba. Strasti između njih se nisu smirile ni tokom "Radio Amnezije" koja je bila kasnije.

Dok je Mića imao svoje izlaganje u studiju i vikao, Kristijan Golubović je ustao u pabu i takođe urlao.

Vidi, ja sam danas ničim izazvan napadnut od strane Kristijana. Želim da poručim svima da se ja nikoga ne bojim i da me nikoga nije strah. Ja nisam došao na privatno imanje kod Kristijana i mene neće niko seliti iz Beograda. Ne diram nikoga i nisam mu rekao nijednu reč. Kada je izbila svađa Kristijana, Tomovića, Alena i Maje, je sam ušao u verbalni sukob sa Čorbom i ko je sve sedeo tamo, da ne prave frku - rekao je Mića.

 
Kristijane, ja se ne plašim tebe! Nikada ti ništa nisam rekao. Čovek me ne može gledati očima i to ima pravo, ali nema pravo da gura neke stvari na mene, koje nemaju veze sa mnom. Farma 6, on je bio dobar sa Stanijom. Ona je njegova prijateljica sa Farme 6, a ne moja! Neka s njom to rešava! Ovde s kim ima sukob neka rešava. Ja ga ne diram. Tri puta sam gazda, šta je problem? Znam da mnogi ne vole, ali šta ću kad narod voli. Ne glođem ničije kosti! Lepi Mića se nikoga ne boji, pa ni Kristijana - dodao je Mića.
 
A! A! A! Mića, legenda! Mića, legenda! Jeste! Imaš pravo, ja ću ti samo kazati nešto, da znaš... - pričao je Kristijan koji je imitrao Miću.
 
 
 

Zadruga 4 - Lepi Mića i Kristijan urlaju po Zadruzi - 07.10.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

pink.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: