KURTIJA NAPALI U PRIŠTINI: Nastao haos, obezbeđenje širilo zaštitni kišobran da ga spase, vodili ga na sporedni ulaz (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UPristalice Socijaldemokratske partije zasule su trešnjama premijera lažne države Kosova Aljbina Kurtija ispred zgrade vlade gde je trebalo građanima da predstavi budžet za 2023. godinu.

Aktivisti SDP trešnjama su gađali Kurtija koji je nakon toga u pratnji obezbeđenja u zgradu ušao na tajni ulaz. Povod je prema navodima medija na albanskom sporazum sa Srbijom o registarskim tablicama.

https://www.facebook.com/watch/?v=654462319463332

SDP navodi da je Kurti iskoristio datume i rokove da podstakne imidž otpora.

- Koristi razgovore sa građanima kao platformu za bekstvo od glavne teme. Kurti je zainteresovan da se jučerašnja tema što pre zaboravi jer se iza prihvatanja manjeg pitanja, kao što su tablice, krilo krupno pitanje, prihvatanje Zajednice srpskih opština. Ti rokovi je trebalo da pothrane imidž otpora koji nije uspeo. Premijer je progutao svaku svoju reč. Baš kao basna sa trešnjama. Građani zemlje jedu štetu bez razlike. Gospodine premijeru, trešnje su samo za vas - navode iz SDP.

(Kurir.rs/Kosovo online)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000