LAKO JE TOVARITI MAGARE DOK JE U BLATU: Nakon što ga je Luna isprozivala, Gasttozz stao u njenu odbranu, evo šta je rekao (FOTO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon što je Marko Miljković saznao da se Luna videla sa Gasttozzom pre ulaska u rijaliti, rešio je da raskine sa njom iako je Luna pokušavala da mu objasni da se ništa nije desilo.

Uprkos tome, njih dvoje više nisu zajedno, a Luna nije imala lepe reči za Gasttozza što se njegovim fanovima nije dopalo.

On je sada rešio da se oglasi putem društvenih mreža, a ono što je istakao je mnoge začudilo.

Naime, Gasttozz nije rekao nijednu ružnu reč o Luni, već je objasnio da ona trenutno nije sva svoja i da to svakome može da se desi.

- Pre nego što počnete da pljujete tu istu devojku koja je mene ispljuvala bez potrebe, pokušajte da razumete i shvatite da trenutno nije ni na nebu ni na zemlji u glavi, a svakako se ne veličate u mojoj glavi ako nju imenujete raznim ružnim nadimcima. Lako je tovariti magare dok je u blatu, a blato ti ne najavljuje da ćeš u njega da upadneš, jer čovek da zna da može da padne, on bi seo, tako da smo svi isti i svima može isto da se desi - napisao je Gasttozz na Instagram storiju.

Screenshot: Instagram/gasttozz.official

 

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: