LEDENE KOCKE
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

               

Ledene kocke jedan su od najomiljenijih kolača, pa za njih postoji zaista niz najrazličitijih recepata. I ja sam ih već pravila na nekoliko različitih načina, a sada je na red došla njihova klasična i po mnogima najbolja verzija s finom prozračnom kremom i odličnim mekanim biskvitom.

 

 

Ovo je relativno jednostavan kolač kojeg mogu preporučiti gotovo svakome jer pogađa praktički sve ukuse. Ledene kocke su odlične kao svakodnevna slastica koja nije previše zahtjevna, a istovremeno je dovoljno bogata okusom i izdašna. Možete ih napraviti kao kolač za sve prilike i sasvim sigurno će svi biti oduševljeni njihovim finim kremastim okusom.

 

LEDENE KOCKE – OSVJEŽAVAJUĆI KOLAČ ZA SVE PRILIKE

U biskvitu se osim uobičajenih sastojaka kao što su jaja i brašno nalazi i kakao koji mu daje tamniji izgled, te odličan izrazitiji okus koji mi se posebno dopao. Natopljen je šećernim sirupom, te se savršeno slaže s bijelom prozračnom kremom koja kad je dobro ohlađena ovom kolaču daje onaj neponovljivi osvježavajući okus.

 

Naravno, na kraju dolazi čokoladna glazura koja daje završni štih ovom kolaču kako bi bio još malo bolji i finiji. Čokolada je odličan dodatak okusu biskvita, a bijela krema tako još više dolazi do izražaja.

recepttura.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: