Legendarni Paspalj o Teodosiću i Pešiću: Malo mi SMETA što se to desilo sedmog dana priprema
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

I dalje je aktuelna tema ispadanje košarkaške reprezentacije Srbije u osmini finala Evrobasketa.

"Orlovi" su na EP otišli sa najvećim očekivanjima, a kada su ispali u prvoj utakmici nokaut faze počelo je preispitivanje  svega, selektora, igrače, izostanak Teodosića, pa i ono što stalno ponavljamo, a što se posljednjih godina ne pokazuje kao istina - da li smo zaista zemlja košarke ili samo sebe tako po navici zovemo, piše Blic.rs

- Želja da definišemo da jesmo zemlja košarke mora da se brani. Braniš je na terenu, izađeš na teren, uradiš sve što je moguće. To je energija koja se osjeća, način na koji to radiš i to svi pohvale i niko neće ništa da ti zamjeri - kaže legendarni košarkaš Žarko Paspalj o ovom pitanju za televiziju "N1".

Da li bi igranje kapitena Teodosića promijenilo nešto jedno je od glavnih pitanja nakon debakla Srbije, a Paspalj smatra da će svaka ideja selektora koja ne da rezultat odmah biti dočekana na nož i dodaje da mu je u toj situaciji sporan trenutak kada je Miloš isključen iz tima.

- Vrlo je bitna stvar kada se to dešava, meni malo smeta što se to desilo sedmog dana priprema. Mislim da igrač njegovog renomea, ako ga selektor ne vidi u koncepciji igre i tima, svakako zaslužuje da mu mnogo ranije objasni, da mu kaže da ne pripada timu. Možemo sada da pričamo da li ili ne, to je druga stvar. Da sam ja selektor nešto bih svoje uradio, šta je to moje, to ne bih mogao da ti kažem. Selektoru ne možeš da zamjeriš što on ima svoje ideje, viziju, percepciju. Kad to ispadne loše, onda ćemo svi da mu zamjerimo, samo se ne slažem sa tajmingom odstranjivanja Teodosića - kaže o ovoj temi.

Blic.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: