Ljekar iz Niša preminuo od korone: Bolest ga je savladala za nekoliko dana
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-USlavko Popović, specijalista radiologije iz Niša preminuo je danas od posljedica zaraze Covidom-19. Popović je bio zaposlen u Specijalnoj psihijatrijskoj bolnici u Gornjoj Toponici a razbolio se prije nešto više od nedjelju dana.

– Kolega Popović je prošlog ponedjeljka uzeo bolovanje, nismo pretpostavljali da je tako ozbiljno bolestan. Ova užasna vijest koja je danas stigla, strašno nas je sve pogodila. U našoj ustanovi radio je kao radiolog duže od deset godina, a prethodno je bio zaposlen u Medicini rada – kaže Milan Stanojković, direktor Specijalne psihijatrijske bolnice.

Ono što je kolege preminulog ljekara iznenadilo, što mu se stanje tako brzo iskomplikovalo, piše Telegraf.

– Bolest je kod njega veoma brzo išla, niko nije pomišljao na ovakav ishod pa nas je ova strašna vijest sve iznenadila. Zaista je bio divan kolega, svi ga iskreno žale – rekao je Stanojković.

Ovim povodom oglasio se i Sindikat ljekara i farmaceuta Srbije.

– Neka mu je vječna slava i pokoj duši. Molimo sve ljekare u Srbiji da u četvrtak, 22. jula, u 10 sati, minutom ćutanja odaju počast i ovom našem preminulom kolegi – navedeno je u njihovom saopštenju.

izvor: atv

foto: ilustracija

Slavko Popović iz Niša preminuo od korone , crni bombarder portal
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: