Ljubiši je virus korona odnio tri člana porodice: "Sad sam siroče"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Smrtonosna bolest novog virusa korona (Kovid-19) odnijela je i trećeg člana porodice Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, a cijeli grad je u šoku.

 

Brat Ljubiša (43) obaviješten je da mu je preminula i sestra Ljiljana (47) koja se borila za život u KBC Zemun i, nažalost, nije se izborila.

Prije Ljiljane, preminuli su njihovi roditelji, Dragan (70) i Radmila (72), a Ljubica, koji je bio u kućnoj izolaciji, sve vrijeme molio se bar da mu sestra preživi jer mu je ona jedina od porodice ostala.

On je na Facebooku ostavio status koji je rastužio njegove prijatelje.

"E, ode i sestra, sada sam pravo siroče", napisao je on na svom Facebook profilu.

Preko društvenih mreža Ljubiša ja početkom maja objavio da mu je sestra bolje i da je skinuta sa respiratora, ali je poboljšanje kratko trajalo. Ponovo je vraćena na respirator. Nažalost ona nije dovila bitku protiv opakog virusa.

Kako javljaju "Novosti", otac je bio bubrežni bolesnik i išao je na dijalizu u Opštu bolnicu u Ćupriju, a prije nego što se zarazio, zadržan je bio u bolnici dva dana radi promjene katetera. Preminuo je 18. aprila od posljedica korone, sahranjen je 22., a samo dva dana kasnije preminula je i njegova supruga Radmila. Ona je bila srčani bolesnik, a smrtonosni virus odnio je i nju.

U vrijeme smrti oba roditelja, Ljiljana, inače dijabetičar, bila je u KBC Zemun u vještačkoj komi, na respiratoru, a brat se brinuo kako će ona da reaguje kad sazna za smrt roditelja kad ozdravi i vrati se kući.

Nadao se da će bar sestra da mu preživi jer je bilo izvjesnog poboljšanja njenog zdravstvenog stanja.

Nažalost, to se nije dogodilo.

U Paraćinu je ovo 13 smetni slučaj od Kovida-19.

(Novosti.rs)

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

86.452012000