LJUDINA - Đoković pomaže Novom Pazaru u borbi protiv virusa korona
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković uplatio je danas pet miliona dinara (42.500 evra) Opštoj bolnici u Novom Pazaru za pomoć u borbi protiv virusa korona.

 

Đoković je, imajući u vidu tešku situaciju u tom gradu, lično kontaktirao rukovodstvo bolnice i ponudio da "Fondacija Đoković" odmah kupi sve što je neophodno za liječenje zaraženih virusom korona.

Direktor Doma zdravlja u Novom Pazaru Ervin Ćorović je rekao da su uplaćena sredstva za kupovinu zaštitne opreme, lijekova i medicinskih aparata, a da je dogovor da sljedeće nedjelje uplati još koliko bude potrebno

"U pitanju je velika pomoć, ubedljivo najveća koju je Novi Pazar dobio. U ime svih građana Novog Pazara i svih zdravstvenih radnika zahvaljujem na pomoći koja će biti iskorišćena za ovu borbu i za kupovinu zaštitne opreme, medicinskih aparata i lekova", istakao je Ćorović.

Đoković, koji je i sam zaražen virusom korona, na početku pandemije uplatio je milion evra pomoći Srbiji za kupovinu medicinske opreme, a značajna finansijska sredstva donirao je i Italiji, zemlji koja je najviše bila pogođena virusom.

IZOVR: NEZAVISNE 

Đoković pomaže Novom Pazaru u borbi protiv virusa korona

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: