"LUNA JE CIRKUSKA BUDALA!" Đedović otkrio da mu je Đoganijeva PRETILA BATINAMA I SILOVANJEM? (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U toku je emisija "Narod pita", a gosti u studiju su Jovana Tomić Matora, Marko Đedović i Gagi Đogani. Gledaoci su i ove večeri bili direktni i oštri prema zadrugarima, pa je tako prvo pitanje bilo upućeno upravo Gagiju, ni manje ni više, nego na temu bivše supruge Anabele Atijas.

- Imam pitanje za gospodina... Nije gospodin... Za Gagija. Da li ste pokazali bar trunku pokajanja za svoju bivšu ženu? Mi to nismo čuli za deset meseci - rekla je gledateljka.

- Dobro zna Anabela da sam se ja pokajao za sve, čak sam se i za crnim stolom izvinio za sve. Kajem se za sve, izvinjavam se za sve, tražim oprost. Publika je prepoznala da za neke stvari nije bila iskrena, zato je i bila četvrta - odgovorio je Gagi.

- On se kaje na dan ili dva. Posle opet krene isto, zato mu ljudi i ne veruju. Pominješ svoj novi život, a i u novom životu si je gađao flašom u glavu. Ti pričaš da te je ćerka oduševila... Što je oralno zadovoljavala dečka u prljavoj tuš kabini? Obukla haljinu do grla, pa je to dostojanstvo. Cirkuska budala, treba joj dati nacionalnu penziju za to - dodao je Đedović.

 

- Da li si se uneo u facu Jovani samo zato što nisi mogao da spustiš svoje dete na zemlju? - sledeće je pitanje gledateljke za Gagija.

- Ja sam pokušala tebe da izbegnem, ti si par puta se vraćao i kretao na mene. Mislim da bi me udario da nije bilo obezbeđenja, ali ni ja mu ne bih ostala dužna - odgovorila je Matora.

- I meni je pretio batinama i silovanjem... i on i Ljuljeta. - dodao je Đedović.

 

- Jasno je da samo Miljković jedini može da utiče na Lunu. Kako bi se ti, kao otac, osećao da se njima desi ono što si ti uradio Anabeli? - nastavila je gledateljka oštro.

 

- Prijavio bih policiji, to sam hteo i ja da uradim. Anabela je i to rekla - odgovorio je Gagi.

Z3:Narod pita - Gledateljka stavila Gagija na stub srama zbog Anabele, nastao haos - 16.07.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: