Maja i Janjuš BEŽE IZ ZADRUGE! Nakon LJUBAVNE DRAME I URLANJA, zadrugar VUKAO Marinkovićevu PO PODU (VIDEO)
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nastala je ljubavna drama između Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša. Ljubavnica Maja nije mogla da oprosti Janjušu sve što je izgovorio, pa mu je napravila ljubomornu scenu.

– Au, brate, jadna nam majka – započeo je oženjeni zadrugar.

 
– ‘Ajde, sad i ti… Kako se ne stavljaš u moju sitauciju malo? Ti si kukavica! Šta sada? Ti si mene obrukao, obrukao si me, što si imao s*ks sa mnom, ti si potencirao, naravno da si ti kriv, sad si p*čka, koji ti deo nije jasan? Sad ćeš da se hvataš za glavu, kukaš kod Drveta, što si radio te stvari, je l’ te sramota?
Loš si čovek, mnogo! Evo, sad ti ja kažem! Da, da, sad si ti kriv, nemaš nijedan drugi odgovor, sad se okreni! Da, da, ti si kriv, obrukala sam se i ja, da! Ne znaš šta hoćeš, ponižavaš me, da, pričaš jednu priču! Život si mi uništio! – pričala je Marinkovićeva, a na kraju je završila u suzama.

Maja je potom počela da preti Janjušu da će otići zbog njega iz rijalitija, isto kao što je i on njoj pretio da će zbog nje otići.

– E, ja sad idem kući, nisam te na vreme procenila – govorila je Maja, a onda je Janjuš odlučio da napusti prostoriju, ali ga je ona napala, dok je on pokušavao da je smiri.

– Hajde, hoću i ja da idem kući. Hoćemo li zajedno? Reci mi, a? Je l’ hoćeš? – pričao je Janjuš Marinkovićevoj. 

Zadruga 3 - Ljubavna drama Maje i Janjuša, suze, urlanje, ljubomorisanje, 1. deo - 08.06.2020.

http://www.pink.rs/ - Posetite najbrži portal u zemlji! Samo jedan klik Vas deli od najboljih i najbržih informacija! Copyright: RTV Pink Zabranjeno svako ko...

izvor:https://mreza.co/

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: