MAJIN BIVŠI ULAZI U ZADRUGU - danima ga DOZIVA, sad se ODAZVAO! Sprema joj se PAKAO: "Ne mogu da budem sa njom..."
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Otkrio šta sada stoji između njih.

Bivši zadrugar Milan Janković Čorba, večeras se pojavio u Beogradu, na promociji nove knjige Jelene Nikolić, a pred našim kamerama otkrio je da li je dobio poziv za aktuelnu sezonu "Zadruge" i kako reaguje na to što ga bivša devojka Maja Marinković doziva.

- Zadruga stalno ide iza i ispred mene, svi me dozivaju, ali Čorba ima neke druge stvari kojima se bavi. Svestan sam da sam za Maju poseban i broj jedan, ali ja ne mogu da budem sa nekim sa kim sam prijatelj. Što sam joj toliko poseban, ne znam, verovatno vunene čarape i živa jaja. Ne zavisi od mene da li ću ući, videćemo, ne bih puno pričao o tome - rekao je Čorba.

Na konstataciju novinara da to znači da je poziv već stigao, on se nasmejao i time još više uneo sumnju da ulazi.

Sa Kristijanom Golubovićem je bio najbolji prijatelj, a onda u realnom svetu nisu razmenili ni reč. Milan nam je otkrio kako sada gleda na sve to:

- U rijalitiju smo bili najbolji drugari, a što se tiče života van rijalitija, nismo se nikada videli, niti čuli. Shvatio sam da je virtualni svet jedno, a realnost drugo. Nije mi krivo jer sam shvatio da to nije realno prijateljstvo, razgraničio sam - istakao je Čorba.

 

Milan Janković Čorba
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: