MALO SU SE OPUSTILI: Opozicija na Pinku pre 13 godina
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

U poslednjih osam godina, koliko je Srpska napredna stranka na vlasti, opozicioni političari su retko imali priliku da gostuju na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, dok su o udarnom terminu mogli samo da sanjaju. A kakva je situacija bila pre te 2012. godine, kada su Aleksandar Vučić i SNS bili u opoziciji?

O tome možda i najbolje svedoči video snimak nastao pre 13 godina, kada je Vučić, tada kao predstavnik opozicije, imao priliku da gostuje na televiziji Pink, nosiocem nacionalne frekvencije, i to u tada najgledanijoj emisiji. Dakle, mogao je Vučić da se opušta u muzičkom takmičenju, da se lepo provede slušajući muziku - narodnu, te je komentarisao pevanje više od sat i po vremena. Sa njim su tada bili Velimir Ilić, ali i Ivica Dačić, takođe predstavnik opozicije.

https://direktno.rs/upload//media/2020/6/17/20/13/485/161593/WhatsApp_Video_2020-07-17_at_19.41.56.mp4

Podsetimo i to, tada je predsednik države bio Boris Tadić, premijer Vojislav Koštunica, a Vladu su činile Demokratska stranka, Demokratska stranka Srbije i G17+.

E, sad, zamislite da jedan predstavnik opozicije danas gostuje na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, i to u udarnom terminu. Pa, na tom zamišljanju se sve i završava...

 

 

Izvor: direktno.rs

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: