Mama otkrila da redovno vodi dvogodišnju kćer u lov pa se našla na udaru kritika
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

BEKA Garris iz Ohija je mama i domaćica koji je veći dio svog djetinjstva provela uživajući u prirodi, a lovom se počela baviti u dobi od svega 10 godina.

 

Kako je željela tu tradiciju prenijeti i na svoju djecu, Beka nije gubila vrijeme. Tako je odlučila svoju kćer Isabellu od malih nogu učiti na boravak u prirodi, kao i na lov.

Govoreći o tome kako se razvila njezina ljubav prema ovom kontroverznom hobiju, Beka je rekla: "Moj otac je strastveni lovac i počeo me voditi sa sobom kad sam imala deset godina. Lov i ribolov postali su ogroman dio mog djetinjstva. Sada idemo barem nekoliko puta tjedno tijekom otvorene sezone provesti nekoliko sati u šumi."

Iako lov s dvogodišnjakinjom uvijek završi prije nego što je to mama planirala, kaže kako joj je važno i da djevojčica uživa pa se prilagođava njezinim potrebama.

No, mnogi korisnici društvenih mreža zgroženi su njezinim načinom odgoja te redovito nailazi na brojne osude zbog odluke da tako malo dijete vodi u lov. Ipak, to ne sprječava Beku da objavljuje fotografije na kojima dvogodišnjakinja ponosno pozira uz plijen. Osim toga, teško je znati može li ona doista shvatiti što se dogodilo životinjama.

Međutim, ova mama smatra kako bi svaki roditelj trebao moći odgajati svoju djecu kako to smatra prikladnim, a tvrdi i da je "lov s djecom svih dobnih skupina nešto što su naši preci radili cijelo vrijeme". Beka je rekla da je odlučila zanemariti kritične komentare te je zaključila kako je njezina odluka još čvršća zbog činjenice da njezina kći obožava ići s njom, piše Unilad.

izvor:https://www.index.hr/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano