Markić napada titulu Interkontinentalnog prvaka po WBO verziji
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UEmil Markić krajem ovog mjeseca juri svoju trideset sedmu borbu u profesionalnom boksu, a dosadašnji score je trideset tri pobjede od čega dvadeset pet nokautom i tri poraza. 

Ova trideset sedma borba za Markića je jedna od najvažnijih u dosadašnjoj karijeri jer je riječ o borbi za pojas Interkontinentalnog prvaka po WBO verziji. Njegov protivnik je Willy Hutchinson koji je do sada upisao petnaest pobjeda, jedanaest nokautom i jedan poraz.

"Drago mi je jer će moja iduća borba biti u Wembley areni u Londonu na priredbi na kojoj se Artur Baterbiev i Anthony Yarde bore za titule svjetskog prvaka po WBO, WBC i IBF verzijama 

Markić VS Hutchinson u londonskoj Wembley areni 

 

Osim velikog izazova za Markića je ovo povratak profesionalnom boksu nakon što je prošle godine debitovao u Bare-knuckle boksu u organizaciji BKB te nokautirao Alberta Scampa .

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor:

Poštovani gledaoci dobar dan. Dobrodošli na web portal Glas Balkana l na kojem ćete u budućnosti moći čitati sadržaj iz različitih oblasti ličnog interesovanja Stay tuned! Hvala na čitanju