Marko Bato Carević stisnutom pesnicom iz CB Budva podigao moral vjernicima!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nema povlačenja, nema predaje: poručili su vjernici okupljeni oko centra bezbjednosti Budva povodom nasilnog hapšenja 23 osobe zbog "ometanja policajaca u vršenju službene radnje", nakon što se na prozoru CB Budva pojavio legitimno izabrani načelnik Budve - Marko Carević sa stisnutom pesnicom .

Podsetimo, opštinski funkcioneri i građani okupili su se rano jutros u prostorijama Opštine Budva, nakon što je desetak kombija punih policije jutros došlo u Budvu.

Ono što je posebno izazvalo bes i negodovanje u javnosti je klečanje na vratu jednog od uhapšenih, Mladena Mikelja, sekretara za investicije u Opštini Budva.

SAJ je upao u Opštinu, hapsi građane, a kako se navodi, upotrebili su i hemijska sredstva.Takođe, polomljena su i stakla na zgradi Opštine.

Više stotina građana okupilo se ispred CB Budva dajući podršku uhapšenima, pjevajući "Ustala je Crna Gora, Svetinja se braniti mora - Milo lopove". Veliki aplauz i podršku građana dobio je  legitimno izabrani načelnk Budve - Marko Bato Carević, koji se  pojavio na prozoru CB Budva sa  stisnutom pesnicom.

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano