MEDI JE NESTALA PRE 16 GODINA, NIKADA JE NISU NAŠLI! Onda se pojavila ONA: "To sam ja", roditelji pristali da urade DNK?
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UDevojka koja je postala viralna na društvenim mrežama nakon što je tvrdila da ima "dokaze" da je Madlen Meken, tvrdi da joj se obratila porodica Meken.

Devojka koja veruje da joj je možda nestala Medi Meken tvrdi da joj se porodica Meken obratila i pristala da uradi DNK test. Džulija Vendel (22), iz Poljske, oglasila se ove nedelje na mrežama i rekla kako je bila zlostavljana kao dete i veruje da je ona devojčica koja je nestala u maju 2007. godine.

Tvrdi da je bila žrtva se**ualnog zlostavljanja kada je bila mala i kaže da je pedofil iz Nemačke – koji je bio ključni osumnjičeni u slučaju Medi Meken – bio njen zlostavljač. Ona takođe tvrdi da ima isti defekt oka kao i nestalo dete, kao i da izgleda liči na roditelje male Medi, prenosi Dejli star sandej. Izvor blizak Mekenovima rekao je: "Porodica ne rizikuje, spremni su da pogledaju sve tragove. Važno je da gledaju na sve faktore, devojka izgleda slično. To se ne može osporiti. Ako je ono što ona kaže istina to je jedini način da saznamo da je to ona. Sve se to sabira."

Džulijine tvrdnje postale su viralne na internetu ove nedelje nakon što je objavila svoju priču na društvenim mrežama. Rekla je: "Živela sam veoma težak život i pretrpela mnogo trauma, moj zlostavljač je bio nemački pedofil koji je bio osumnjičen u istrazi o Medlin Meken. Nisam čula za ovaj slučaj dok nisam počela da postavljam pitanja roditeljima o svom detinjstvu, jer ga se malo ili uopšte ne sećam. Sva sećanja su veoma mutna i kada sam razgovarala sa roditeljima, izgleda da se stvari ne poklapaju i uvek pokušavaju da promene temu."

Veruje se da je član porodice Meken ponudio DNK test, a Džulija se nada da će biti u direktnom kontaktu sa Džerijem i Kejt u narednim danima. Nastavila je: "Tražila sam slike kada je moja mama bila trudna sa mnom, druge medicinske kartone i bilo koje slike iz mog detinjstva i ona ih nikada ne pokazuje, samo mi uvek kaže da sam luda. Moj učitelj kada sam bila veoma mala rekao je da nisam bila u školi od početka, ali moji roditelji insistiraju da jesam. Nakon sve ove konfuzije, počela sam da radim sopstveno istraživanje, otkrila sam šta se dogodilo Medlin Meken i počela da spajam sličnosti koje smo delili. Bilo je tako stresno pokušavati da nateram ljude da me slušaju.

VIDEO

Džulija se nada da će narednih dana uspostaviti direktan kontakt sa roditeljima Medi, koja je nestala kada je imala tri godine.

 

(MONDO)
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: