Medicinska sestra se OBUKLA U BIKINI i liječila pacijente
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Ruska medicinska sestra Nadežda Žukova, koja je postala zvijezda na internetu pošto se na muškom odjelu bolnice za zarazne bolesti u Tuli pojavila u prozirnom zaštitnom odijelu ispod kojeg je nosila samo bikini, dobila je potporu stanovnika ruskoga grada Samare.

Stanovnici Samare su izveli 'flashmob' performans potpore Nadeždi tako što su obukli zaštitna odijela zdravstvenih radnika preko donjeg rublja, potom su se fotografirali te podijelili slike na društvenim mrežama, piše Komsomoljska pravda, a prenosi portal Sputnjik.

Pojasnili su da su željeli pružiti potporu Nadeždi Žukovoj, da su istodobno i sami željeli saznati kako je raditi u zaštitnom odijelu.

Nadeždu je prije nekoliko dana jedan od pacijenata krišom fotografirao i sliku poslao lokalnom listu uz napomenu da je medicinskoj sestri samo bilo vruće ispod zaštitnog odijela te da nije očekivala da će ono biti toliko prozirno.

Međutim, taj joj izgovor nije pomogao jer je regionalno ministarstvo zdravstva protiv nje pokrenulo disciplinski postupak.

Korisnici društvenih mreža su joj dali punu podršku zbog toga neće biti kažnejna.

izvor:

https://www.24sata.hr/

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: