Meizu 17 - prvi Meizu s podrškom za 5G
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-UKineski proizvođač Meizu izbacio je na tržište novu seriju pametnih telefona, prvu koja će biti s podrškom za 5G mrežu - Meizu 17 Meizu 17 Pro.

Glede specifikacija oba telefona imaju identičnu dimenziju, zaslon, memoriju, pogonski čip i bateriju. Primjera radi, da Meizu 17 Pro nema stražnji panel od keramike, vizuelno bi bilo jako teško razlikovati ova dva modela. Glavne razlike se odnose na kvalitetu kamere, brzinu memorije najsnažnijeg modela i tehnologiju brzog punjenja baterije. 

Oba modela imaju po pet kamera. Selfie kamera je 20 megapiksela, a tu je još glavna kamera od 64 MP, te telefoto kamera 8 MP, širokokutna 32 MP, te 3D ToF kamera kod modela Meizu 17 Pro. Standarni Meizu 17 ima ultra široku kameru od 12 MP i 8 MP, te makro kameru sa 5 megapiksela. 

Što se tiče memorije, standarni Meizu 17 je dobio LPDDR4X, a Meizu 17 Pro radi na LPDRR5, bržoj memoriji. Također, Meizu 17 Pro će biti dostupan sa 12 gigabajta RAM-a, dok će standardni model biti dostupan u konfiguraciji sa 8 GB. 

Oba telefona su opremljena baterijama od 4.500 mAh. Također, oba telefona podržavaju tehnologiju brzog punjenja baterija od 30W, s tim da je kod Meizu 17 Pro ugrađena i tehnologija brzog bezičnog punjenja (27W). 

Ovi pametni telefoni će se u prodavnicama pojaviti do kraja mjeseca. Cijene mobitela iz ove serije se kreću od 525 pa sve do 1.415 američkih dolara.

 

 
Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: