MENSUR I ANĐELA UŠLI U LJUBAVNU VEZU? Oglasila se Đuričićeva: "Uživam, iskreno da vam kažem"
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Milica Veselinović je sinoć bila gost u emisiji "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ju je upitala da prokomentariše odnos Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića.

Meni je proverena informacija da se njih dvoje čuju. Ona je to rekla svojim prijateljima. On se njoj javio, ona je odgovarala, čuli su se, pa je tom prijatelju rekla da je on zaljubljen u nju, da je smara i napada. Posle toga su imali gostovanje ovde. A za ruku su mi rekli da se ne radi o Anđeli... A ovo je provereno tačno, jedino ako je slagala prijatelja. A šta mi je on radio iza leđa, njemu neka ide na dušu - ispričala je Milica.

 

Milica-Veselinović
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Jedan portal je kontaktirao Mensura Ajdaršašića, kako bi otkrio da li je ovo istina, ali je poručio da je odlučio da više ne daje izjave.

 

Mensur-Ajdarpasić
Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

Stupili smo u kontakt i sa Anđelom, koja je bila rečitija.

Ja sam kod kuće, na moru, uživam iskreno da vam kažem i uopšte ne planiram da se bavim ovim stvarima i navodima. Ne zanima me ko šta priča o meni, ko šta misli i ko šta kaže. Uživam u svom odmoru zasluženo i želim da i vi pođete na neki uskoro, ako ugrabite vremena. Ljubim vas i vidimo se kad dođem kod vas ponovo - poručila je Anđela.

 

Izvor srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: