MILAN TUBIN: "Kao Narodni poslanik cu traziti od nadleznog Ministarstva da po hitnom postupku odobri i nasim labaratorijama da vrse testiranje po cijeni kao u Federaciji."
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

"Postovani gradjani Repubike Srpske!

 

Prije nego iznesem svoje misljenje o naplacivanju testa za Kovid zelim da se kao Narodni poslanik izvinim svim nasim gradjanima koji zive i rade Van nase Republike za sve neprijatnosti koje su dozivjeli od strane Vlade Republike Srpske i da Vam porucim da ima i nas koji se ne slazemo sa mjerama Vlade koje je preuzimala prema Vama!

Apsolutno podrzavam bezbjednost i svi smo dovoljno intiligentni da drzimo socijalnu distancu i da se testiramo prilikom ulaska i izlaska ali da nas zatvaraju i terorisu to nikako a sad i naplacuju izlaz.Vi ste nas ekonomski odrzali i podrzavali jos od stvaranja RSa i narod RSe Vam je zahvalan.

Ovim putem se ogradjujem od postupaka nadleznih organa i mjera koje su preduzimali prema Vama ali i nama kojima su uskratili slobodu kretanja i govora.

 

KOVID TEST U REPUBLICI SRPSKOJ KOSTA 200KM A U FEDERACIJI BiH 70KM!

 

Kao Narodni poslanik cu traziti od nadleznog Ministarstva da po hitnom postupku odobri i nasim labaratorijama da vrse testiranje po cijeni kao u Federaciji.

Nasim privatnim labaratorijama je zabranjeno testiranje zato sto mogu imati istu cijenu od 70 km i tako ne bi mogli pljackati one koji moraju da putuju a zamislite koliko nasih ljudi treba da idu da rade, studiraju i putuju i svi ce morati da plate testiranje po nametnutoj cijeni od 200KM." rekao je Tubin.

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: