MILJANA GA NAPALA NOŽEM JER JE ODBIO DA IMA S*KS SA NJOM! Od Zoline ispovesti se ledi KRV U ŽILAMA!
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Miljana Kulić nedavno je raskinula dugogodišnju vezu sa Lazarom Čolićem Zolom uz tvrdnje da ju je psihički i fizički zlostavljao, te je koristio njen novac za kockanje i narkotike. Zola je iskoristio priliku da demantuje ove navode.

Kako navodi strahovao je za život svaki put kada bi odbio da ima sa njom s*ks.

 

- Što se tiče Miljaninog i mog odnosa, priznajem da sam živeo na njen račun dok nisam imao finansijskih mogućnosti da se izdržavam, ali moram biti iskren i reći da je to što me je izdržavala malo naspram toga koliko ona meni dođe s obzirom na to da je šizofreničarka - počinje Lazar svoju ispovest.

 

- Zamislite da sam morao da plaćam račune pored toga što sam spavao sa njom?! Dobro je prošla, jer treba stan da mi kupi za sve što sam pretrpeo tokom tog odnosa - počinje priču Čolić, koji bivšu devojku optužuje za pokušaj ubistva.

Crni BombarderPortal

- Jedino što ona želi je k*rac, a ukoliko to ne dobije u stanju je da zakolje nožem. Petog juna me je probudila sa zahtevom da je zadovoljim, iako sam bio mrtav umoran. Nisam mogao jer nisam životinja, pa je uzela nož i zamalo me je zaklala. Kunem se u svoju majku Bosu da sam jedva izvukao živu glavu - ističe Zola, pa otkriva da je Miljana s*ksualno napastvovala i njegovog bliskog prijatelja.

- Jednom smo došli kod mog prijatelja Peksa, lislata je njegove fotografije iz galerije i naletela na fotku njegovog polnog organa. Prevrnula je očima i želela je na foru da me izbaci iz stana. Sreća pa je Peks ispao dostojanstven. Posle ga je molila da nas vozi za Niš i dok sam ja telefonirao, uhvatila ga je za međunožje, zamolila da stane na pumpu, krene sa njom i da će brzo završiti. Dečko je izašao iz kola, pa je drugi momak preuzeo volan - kaže bivši zadrugar koji je Miljanu savetovao da se leči od ninfomanije.

 

- Nas dvoje jesmo imali problem sa kockom, ali žabu nije teško naterati u vodu. Ona je i pre mene bila zavisnik od kocke, kao i od s*ksa. Devojka je ninfomanka zbog koje sam se plašio za sopstveni život. Zbog njenih s*ksualnih nagona ledila mi se krv u venama. Savetovao sam je da se obratimo doktoru jer je njena ninfomanija postala agresivna bolest zbog koje sam lako mogao da stradam - zaključuje Zola. 

izvor:srbijadanas.com

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: