MILJANA JE U ŠOK SOBI, LOŠE JE - Marija se oseća UŽASNO, evo koga je zvala ČIM JE STIGLA U BEOGRAD
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Nakon komplikacija koje je Miljana Kulić dobila posle operacije želuca, a sa čim su se suočile i mnoge javne ličnosti, voditeljka Jovana Jeremić je odlučila da ovu temu uvrsti u emisiju "Novo jutro". Njeni sagovornicu su bili Marko Đedović, Dejan Nestorović i Venera, misica koja je osvojila peto mesto na svetskom takmičenju.

- Otac Darka Lazića umro je na stolu, Darko i Indi imali komplikacije. Miljana je operisana u Turskoj, njema majka tvrdi da nije trebalo da je pusti lekari da leti. Da li je istina da turski lekari nisu Miljani dali dovoljnu dozu leka koji se koristi protiv zgrušavanja krvi? - pričala je Jovana.

Miljana je pre 15 minuta stigla u Klinički centar, smeštena je u šok sobu, ponovo se rade sve analize. Marija je u očajnom stanju, nije joj dobro - rekao je Marko.

- Mariju ćemo uskoro uključiti u program - dodala je Jovana.

Miljana Marija Kulić
Miljana Marija Kulić
Foto: Printscreen/ TV Pink/Profimedia/Paparazzo lov/Zadruga

- Svaka majka ima bol za ćerkom kad se ovako nešto desi, tu moramo da osetimo emociju, često je odsustvo realnost. Najvažniji je pacijent. Kako je došlo do same bolesti nije bitno, bitno je da lekari daju sve od sebe. Moramo da ukažemo na ostale pacijente, koji bi krenuli na ovakvi zahvat. U Srbiji postolje bolje metode od operacije želuca, kojima se rešavaju masne naslage, a radi ih naš lekar sa VMA. To je nepotrebna želja da se dođe do brzog mršavljenja, to je pomodarstvo. Postoperativni tok je jako bitan. Po mom mišljenju, nije urađena priprema pred operaciju dobra (Miljanina), a jako je bitan postoperativni tok. Bitno je da pacijent u prvih 14 dana bude u istom gradu i u kontaktu sa svojim lekarom - istakao je Dejan

Mariji su rekli da su im rekli da svaki pacijent može da ode posle 4 dana, da može slobodno da se kreću, to kaže Marija. Kad su se dešavale prve komplikacije, informacija koju ja imam je da je operacija urađena agresivno, ponavljam, to mi je Marija rekla, ja nisam bio tamo - dodao je Đedović

SD

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano
Autor: