MILJANA KULIĆ POKRADENA?! Zola joj uzimao novac i KOCKAO se! Haos nasred ulice - POLIVALA ga pićem
PODRŽI NAS I LAJKUJ NAS NA FACEBOOK-U

Posle mesec dana provedenih sa Zolom u Banjaluci, Miljana Kulić se vratila u svoj rodni NIš. Međutim, kako se šuška, ona i Zola su zajedno došli kod nje, pošto Marija i Siniša nisu bili tu, a idila nije dugo potrajala.

- Čim su Marija i Siniša malog Željka odveli na more, Miljana je odmah doletela sa Zolom u Niš, jer da su njeni tu, on ne bi mogao da priđe kapiji. Oni ne žele da ga vide, a ni Miljanu jer su mnogo ljuti na nju. Tu su bili nekoliko dana, pravili žurke i galamu, međutim, nastala je opšta frka u jednom trenutku, koju je čuo ceo komšiluk. Kako je Miljana vikala, Zola je ponovo počeo da se kocka po Nišu i potrošio je mnogo njenih para koje je krvavo zaradila u rijalitiju. Posle te svađe ga je izbacila na ulicu i od tada mu se guboi svaki trag - priča izvor blizak porodici.

- Čim je Miljani istekla zabrana prilaska majci, ona je došla u Niš, ali nije otišla sa njima na more, jer nisu hteli da je povedu. Sa njom je doleteo Zola, ali se isto tako i pokajao. Izbacila ga je sa sve koferom na ulicu. Polivala ga je nekim pićem, haos je bio na ulici. On nije ni reč izustio, samo je pokupio stvari i otišao pešaka ka gradu. Od tada je prošlo nedelju dana, ali njega i dalje nema. Izgleda da joj ne na kvarno uzimao pare i kockao se - kaže komšinica iz Niša koja je šokirana Miljaninim ponašanjem.

izvor:srbijadanas.com

 

Jeste li uživali u ovom članku? Budite informisani pridružujući se našem biltenu!

Komentari

Za objavu komentara morate biti prijavljeni.

Povezano